Contact

Als je vragen hebt, of een afspraak wil plannen voor één van de onderstaande consulten, dan werkt het het beste en het snelst als je mij mailt of een Whatsapp-bericht stuurt. Want telefonisch ben ik meestal niet bereikbaar tenzij afgesproken.

Als je een afspraak wilt maken dan is het volgende van belang:
Bij het tabje “beurzen” zie je wanneer ik weer op een beurs aanwezig ben voor consulten.

  • Zielscontact levenden
  • Contact met dieren
  • Fotoreading
  • Zandlezing
  • Zielscontact overledenen
  • Runenlegging

Contact mogelijkheden

Het werkt het beste en het snelst als je mij mailt of een Whatsapp-bericht stuurt. Want telefonisch ben ik meestal niet bereikbaar tenzij afgesproken.

Consult via video bellen

Door te videobellen via Whatsapp is het ook mogelijk (eerst na het maken van een afspraak daartoe) om een reading te doen. Bijvoorbeeld als je ver weg woont of er andere redenen zijn om niet fysiek af te spreken.

Dit lukt niet als het gaat om een runenlegging of een zandlezing. Daarvoor is jouw fysieke aanwezigheid gewenst. Contact met overledenen of ook levenden (contact met de ziel van diegene), een fotoreading of contact maken met al dan niet overleden dieren is in overleg mogelijk via videobellen. Dat moet voor jou en mij dan wel goed voelen.

Kosten

De kosten voor een particulier consult bedragen € 50,- (op beurzen €20,-). Heb je weinig te besteden dan kunnen we in onderling  overleg een ander bedrag overeen komen. 

E-mail: martienvanderhoeven@gmail.com
WhatsApp: +31647428184
KvK: 90973526
Bankrekeningnr: NL86 INGB 0631 9599 71