En weer een dag vol geschenken

Sinds het overlijden van mijn nicht vorig jaar en mijn bezoekje aan haar vlak voor haar dood …met mijn vraag aan haar…wil je mij een teken geven als het goed met je gaat? En dan tijdens haar uitvaart onmiskenbaar haar stem horen…Het heeft de geestenwereld, mijn innerlijke zintuigen en mijn hart geopend en me ook in contact gebracht met mijn verlangen (kortgezegd) de “doden” meer onder de mensen te brengen…. Ze met elkaar te verbinden..in het weten…alles is Één…

En weer een dag vol geschenken…en weer ging mijn hart sneller kloppen…mijn ziel roept me daarnaar toe….heerlijk op terrasjes in Appingedam en Delfzijl gezeten met Dani…lekker gefietst…aan het strand gelegen…fijne gesprekken…en weer iemand die een vraag had over overleden naasten…één overgegane die meldde het zo goed te hebben gehad op een plek, zoveel natuurlijkheid en liefde had ervaren…en er ook nog steeds was..ter support en ondersteuning…in de hoek bij de televisie aldus de vrager…

Een andere overgegane die erg geleden had, mede daardoor erg aangekomen was en ongezond was…daar ook gestorven was…op weg naar huis….later bleef ik hem bij me voelen…hij had nog iets te vertellen…thuisgekomen maakte hij weer contact…vertelde me dat hij zich veiliger en meer geliefd had gevoeld (bij de vrager) dan ooit elders…of ik dat wou doorgeven…en ook dat hij graag wat meer contact met de vrager wou…maar ook dat de vrager zich daarvoor nog wat meer had te openen….

Al met al een dag waar ik even van heb bij te komen…en…jemig wat voel ik me blij en dankbaar ????

Stilte..

Vroeger haatte ik het… de stilte…en meer nog het vrijkomen van allerlei onaangename emoties en gedachten… Dan wou ik het wegduwen door de radio continu aan te hebben…om me zo af te leiden van mezelf…en van wat er in mij…...

Ik ben er gewoon nog – 1.

Hiermee start ik een blog over mijn persoonlijke ervaringen in het contact met overledenen. Onderstaande is de eerste korte blog waarmee ik aftrap.. Overledenen melden zich vaak bij mij via tintelingen of kippenvel…of als een gevoel wat ineens op komt…...

Zielscontact met een overledene..

Vanmiddag was er een heel fijngevoelige vrouw bij mij voor een sessie. Ik had veel herkenning met haar (zichzelf wegcijferen van kinds af aan en precies weten en voelen wat de ander nodig heeft en daardoor sterke antennes en gevoeligheid…...