Smelt maar Martien

Gisteravond..na de vele indrukken van gisteren….mijn gids Toon gevraagd om tips en feedback m.b.t. mijn proces… zoals eerder draaide hij er niet omheen…wat me wat aan het schrikken maakte….zijn eerste antwoord begon met een plotselinge stekende pijn in mijn kleine teen waaraan ik mij gisteren tijdens het fietsen met Dani had gestoten… zorg voor meer voelen in je lijf en gronding zodat je je meer kunt MAN-ifesteren (het was mijn kleine teen rechts) en ik (we) zullen meer communiceren via jouw lijf om dat te ondersteunen… het tweede wat hij aandroeg…als iemand iets zwaars aandraagt, omarm het dan en duw het niet weg…omarm jezelf, wat je voelt, je lichaam…jouw wereld ????…omarm wat je ontvangt….omarm het vrouwelijke en het mannelijke in jou…en het derde….je bent aan het leren…je weet niet alles en dat hoeft ook niet….weet via je hart en je buik….vergeet…wie je bent…vergeet je verwachten…leef nu…als een kind… in onschuld…

Ik vond het confronterend en erg verhelderend wat hij…voor mijn innerlijke oren hoorbaar zei…het bracht me in tranen… van ontroering, dankbaarheid en vreugde…zo armzalig en schuldig ik me ooit voelde….zo rijk en helder nu…

Zijn laatste woorden nog…smelt maar Martien…totdat er een stroom van licht en liefde overblijft….want dat jouw essentie….

Stemmen van de Ziel 2

Met de vogels mee naar Huis… Een tijd geleden las ik een deel van het boek “Stemmen van de ziel” waarin de schrijver Hans Siepel zijn ervaringen beschrijft met zijn dementerende moeder en haar heengaan. Tijdens het lezen verbond ik…...

Moeder..

Een lieve vriendin vroeg me laatst of ik me nog eens met haar moeder wou verbinden.. Dit had ik eerder gedaan waarbij ik…hoewel er geen naam of een foto van haar was…een indrukwekkend oud gerimpeld gezicht met diepliggende bruine ogen…...

Mijn websitebouwer aan het woord…

Mieke van Zachts die mijn website maakte, deelde het volgende...waar ik erg blij mee ben.. ¨De gedachten en ideeën over het vormgeven van mijn nieuwe project Flourish Online (https://flourishonline.nl) leven al langer... De afgelopen zomer kreeg ik ineens hele heldere…...