Fotoreading

Een fotoreading omvat het energetisch lezen van de persoon op de meegebrachte foto…ook aan de hand van de voor- en achternaam.
Lees verder

Een fotoreading omvat het energetisch lezen van de persoon op de meegebrachte foto…ook aan de hand van de voor- en achternaam. Dat kan een levende mens zijn maar ook een overledene. Het is voor mij behulpzaam dat onderscheid van te voren te weten.

Doordat ik me verbind met de betreffende persoon krijg ik vaak een heel scala aan innerlijke beelden, soms gaan die gepaard met gevoelens en emoties in mijn lichaam. Ook andere ervaringen zijn mogelijk: het gevoel aangeraakte te worden bijvoorbeeld door een streling…een kus..of een duwtje…

Ook met dieren werkt het op een vergelijkbare wijze.

Wat de cliënt hierop zegt en aandraagt, helpt mij verder in het gezamenlijke onderzoek.

Wat is hierbij van belang?

Een aantal zaken zijn belangrijk:

  • Dat de cliënt zich open opstelt, zodat ook via diegene informatie binnen kan komen. Dit geldt bij direct contact op afspraak maar ook als het contact via videobellen verloopt.
  • Een open mind en een open hart zonder oordelen of andere inkleuringen zijn hierbij essentieel. Dit geldt bij direct contact op afspraak maar ook als het contact via videobellen verloopt.
  • Het hebben van een fijne verbinding met de cliënt… liefst van hart tot hart waarbij er vertrouwen en veiligheid is. Dit geldt bij direct contact op afspraak maar ook als het contact via videobellen verloopt.
  • Een goede kleurenfoto werkt het beste…evenals het weten van de voor- en achternaam. Dit is met name van belang bij uitsluitend mail- of WhatsApp-contact bij de afwezigheid van direct rechtstreeks contact.
  • Direct contact via afspraak bij mij thuis of op locatie of een afspraak via WhatsApp videobellen is bij een fotoreading het meest behulpzaam en zal meer opleveren in gezamenlijke verbinding tussen cliënt en fotoreader!
  • De kosten van een fotoreading zijn dezelfde als een normaal consult. Meerdere foto’s zijn mogelijk. Een consult van 1 uur kost 50 euro en een consult van 1,5 uur kost 75 euro.