Een beursdag om nooit te vergeten..

Vanmorgen voor ik naar de beurs van Beurs Puur van Medium Petra Baas in dorpshuis “de Raat” in Beilen vertrok, ging er een zin door mijn hoofd…”dit wordt een dag om nooit te vergeten…”. En zo geschiedde…

Naast diverse diepgaande gesprekken in afstemming met allerlei mensen (klanten en collega’s) met contacten met overledenen en de fijne luchtige samenwerking met Annet die vandaag met mij meeliep…was er ook de meditatieworkshop die ik gaf met daarna het in de groep contact maken met overledenen door mijn collega… Er kwamen een aantal overledenen helder door…waarvan de laatste …een vrouw…muzikaal was en een toetsinstrument bespeelde…

Wat ik totaal niet had verwacht…dat ze (mijn collega) zich vrij abrupt naar mij omdraaide en zei…”…ik moet bij jou zijn Martien…”

Het bleek mijn dierbare nicht Weronika te zijn…overgegaan in 2022…die via mijn collega vertelde…dat ze te lang met haar ziekte doorgelopen was…en zo nog een aantal zaken die accuraat werden doorgegeven…

Ik was verbluft, ontroerd…en voelde me tegelijkertijd ook dankbaar…dit had ik niet aan zien komen…

Deze ervaring maakte dat ik deze dag niet snel zal vergeten…

Kerstmarkt 2023 in De Raat.

Wow zo’n fijne dag gehad met mijn collega’s Marjon Wildeboer, Medium Petra Baas en Vera Kaihatu op de kerstmarkt in dorpshuis “De Raat” in Beilen… Fijne gesprekken en readings gehad.. Bijzonder eigenlijk hoe bewustzijnsontwikkeling en mediumschap hand in hand kunnen…...

Zielscontact met een overledene..

Vanmiddag was er een heel fijngevoelige vrouw bij mij voor een sessie. Ik had veel herkenning met haar (zichzelf wegcijferen van kinds af aan en precies weten en voelen wat de ander nodig heeft en daardoor sterke antennes en gevoeligheid…...

Beurservaringen…

Ik heb nu een stuk of 5 of 6 beurzen gedaan….en het heeft mij bijzondere en intense ervaringen opgeleverd…Ervaringen die me prikkelden en uitnodigden om nog helderder, zuiverder, lichter en liefdevoller te worden en te zijn… want hoe meer dat…...