Een mooie afspraak..

Gisteren had ik mooie afspraak met een goede vriendin…we hadden…meen ik…om 17:00 afgesproken: zij zou een lekker driegangenmenu maken en ik zou een sessie met haar doen (contact met een overledene maken)…

Onderweg naar haar toe voelde ik al dat hij graag contact wou…ik ging met hem in gesprek…over o.a. hoe hij haar zag en hun relatie…

Gearriveerd bleek ze niet thuis te zijn…heb een poosje gewacht maar ze kwam niet… ben toen rechtsomkeert gegaan…

Op een gegeven moment vroeg ik aan hem…”Wat is er aan de hand met haar?”… ik kreeg een kraakhelder antwoord dat niets aan duidelijkheid te wensen overliet…ze was met haar honden aan het wandelen en had een ander tijdstip in gedachten…met betrekking tot onze afspraak.

Dit bleek ook zo te zijn want onderweg naar huis belde ze me op…ben toen omgedraaid en heb uiteindelijk heerlijk genoten van een overheerlijke maaltijd…

Daarna deden we sessie… waarbij een aantal dingen raak waren. Een paar dingen niet. Viel een paar keer in de valkuil van pleasen (zeggen wat ze wou horen bijvoorbeeld)..in plaats van trouw te blijven aan mijn bron… aan het zielsnivo…liet mijn ego van zich horen op een verstorende manier.

Een sessie doen met een vriendin kan snel ten koste gaan van een objectieve en zuivere waarneming..

Heb nog veel ervaring op te doen en vlieguren te maken…

Mijn vriendin vertelde dat ze er veel aan gehad had…en ze wou wel een review schrijven.. Hier werd ik blij van…

Een beursdag om nooit te vergeten..

Vanmorgen voor ik naar de beurs van Beurs Puur van Medium Petra Baas in dorpshuis “de Raat” in Beilen vertrok, ging er een zin door mijn hoofd…”dit wordt een dag om nooit te vergeten…”. En zo geschiedde… Naast diverse diepgaande…...

Kerstmarkt 2023 in De Raat.

Wow zo’n fijne dag gehad met mijn collega’s Marjon Wildeboer, Medium Petra Baas en Vera Kaihatu op de kerstmarkt in dorpshuis “De Raat” in Beilen… Fijne gesprekken en readings gehad.. Bijzonder eigenlijk hoe bewustzijnsontwikkeling en mediumschap hand in hand kunnen…...

Zielscontact met een overledene..

Vanmiddag was er een heel fijngevoelige vrouw bij mij voor een sessie. Ik had veel herkenning met haar (zichzelf wegcijferen van kinds af aan en precies weten en voelen wat de ander nodig heeft en daardoor sterke antennes en gevoeligheid…...