Een orgelconcert van organist Harm Hoeve

Gisteravond was ik naar een orgelconcert van organist Harm Hoeve in de Magnuskerk in Bellingwolde… ik heb genoten om meerdere redenen…

Gek verhaal…eigenlijk maar misschien ook niet… Brian die eind dit jaar overging naar de geestenwereld en waar ik af en toe nog contact mee heb…”vroeg” mij of hij mee mocht naar het orgelconcert…(hij hoefed dat eigenlijk niet te vragen, kan zo meereizen)….ik zei “is prima…” en verder…”ja maar jij hebt toch niets met kerkorgels?! Eerder toch Zuid – Amerikaanse muziek ?????” Hij zei: als ik er maar blij van word en erop kan dansen ????….laat de organist nou hele vrolijke ook zeker dansbare muziek spelen met onder andere vogel ???? geluiden zoals de koekoek en de nachtegaal….

Ik zag hem dansen in het gangpad en blij zijn….toen het wat rustiger van toon en minder vrolijk ook werd…verdween hij stilletjes…

Ik denk dat hij al wist dat het vrolijk zou worden…want daar is geen tijd…

Al met al een hele mooie avond die me een rijk gevoel gaf en blij maakt..

Beetje gek misschien maar bijzonder..

Een beursdag om nooit te vergeten..

Vanmorgen voor ik naar de beurs van Beurs Puur van Medium Petra Baas in dorpshuis “de Raat” in Beilen vertrok, ging er een zin door mijn hoofd…”dit wordt een dag om nooit te vergeten…”. En zo geschiedde… Naast diverse diepgaande…...

Kerstmarkt 2023 in De Raat.

Wow zo’n fijne dag gehad met mijn collega’s Marjon Wildeboer, Medium Petra Baas en Vera Kaihatu op de kerstmarkt in dorpshuis “De Raat” in Beilen… Fijne gesprekken en readings gehad.. Bijzonder eigenlijk hoe bewustzijnsontwikkeling en mediumschap hand in hand kunnen…...

Zielscontact met een overledene..

Vanmiddag was er een heel fijngevoelige vrouw bij mij voor een sessie. Ik had veel herkenning met haar (zichzelf wegcijferen van kinds af aan en precies weten en voelen wat de ander nodig heeft en daardoor sterke antennes en gevoeligheid…...