Eerste keer videobellen

Vorige week had ik mijn eerste videobel-afspraak via Whatsapp om me voor mensen te verbinden met hen die overgegaan zijn.

Ik vond het een bijzondere verrijkende ervaring waarbij mij nog eens weer duidelijk werd dat ik voor de essentie ga en niet gericht ben op details.

Aangezien het zo werken wel intens is voor mij maar zeker ook voor de vragers, is het belangrijk de sessie niet langer te laten duren dan 45 minuten en uiterlijk 60 minuten. Ook beperk ik me tot contact met één overledene tenzij er rechtstreekse familiebanden zijn.

Het zelf laten bepalen van de vergoeding bevalt prima, want er is sneller balans, aangezien geld ook energie is. Mijn (voorlopige) richtbedrag is 35€. Ik wil de vragers vrijlaten wat ze ervoor willen geven….

Graag wil ik mensen ook vragen, in de dagen na de sessie, al dan niet anoniem, een review te schrijven over hun ervaringen, wat mij de mogelijkheid geeft mijn aanpak aan te passen of bij te sturen en hun, om hun soms heftige ervaringen van zich af te schrijven.

Trouwens… omdat het mijn eerste keer was..vond ik het heel fijn om positieve feedback te krijgen…

Een beursdag om nooit te vergeten..

Vanmorgen voor ik naar de beurs van Beurs Puur van Medium Petra Baas in dorpshuis “de Raat” in Beilen vertrok, ging er een zin door mijn hoofd…”dit wordt een dag om nooit te vergeten…”. En zo geschiedde… Naast diverse diepgaande…...

Kerstmarkt 2023 in De Raat.

Wow zo’n fijne dag gehad met mijn collega’s Marjon Wildeboer, Medium Petra Baas en Vera Kaihatu op de kerstmarkt in dorpshuis “De Raat” in Beilen… Fijne gesprekken en readings gehad.. Bijzonder eigenlijk hoe bewustzijnsontwikkeling en mediumschap hand in hand kunnen…...

Zielscontact met een overledene..

Vanmiddag was er een heel fijngevoelige vrouw bij mij voor een sessie. Ik had veel herkenning met haar (zichzelf wegcijferen van kinds af aan en precies weten en voelen wat de ander nodig heeft en daardoor sterke antennes en gevoeligheid…...