Eerste keer videobellen

Vorige week had ik mijn eerste videobel-afspraak via Whatsapp om me voor mensen te verbinden met hen die overgegaan zijn.

Ik vond het een bijzondere verrijkende ervaring waarbij mij nog eens weer duidelijk werd dat ik voor de essentie ga en niet gericht ben op details.

Aangezien het zo werken wel intens is voor mij maar zeker ook voor de vragers, is het belangrijk de sessie niet langer te laten duren dan 45 minuten en uiterlijk 60 minuten. Ook beperk ik me tot contact met één overledene tenzij er rechtstreekse familiebanden zijn.

Het zelf laten bepalen van de vergoeding bevalt prima, want er is sneller balans, aangezien geld ook energie is. Mijn (voorlopige) richtbedrag is 35€. Ik wil de vragers vrijlaten wat ze ervoor willen geven….

Graag wil ik mensen ook vragen, in de dagen na de sessie, al dan niet anoniem, een review te schrijven over hun ervaringen, wat mij de mogelijkheid geeft mijn aanpak aan te passen of bij te sturen en hun, om hun soms heftige ervaringen van zich af te schrijven.

Trouwens… omdat het mijn eerste keer was..vond ik het heel fijn om positieve feedback te krijgen…

Stilte..

Vroeger haatte ik het… de stilte…en meer nog het vrijkomen van allerlei onaangename emoties en gedachten… Dan wou ik het wegduwen door de radio continu aan te hebben…om me zo af te leiden van mezelf…en van wat er in mij…...

Ik ben er gewoon nog – 1.

Hiermee start ik een blog over mijn persoonlijke ervaringen in het contact met overledenen. Onderstaande is de eerste korte blog waarmee ik aftrap.. Overledenen melden zich vaak bij mij via tintelingen of kippenvel…of als een gevoel wat ineens op komt…...

Zielscontact met een overledene..

Vanmiddag was er een heel fijngevoelige vrouw bij mij voor een sessie. Ik had veel herkenning met haar (zichzelf wegcijferen van kinds af aan en precies weten en voelen wat de ander nodig heeft en daardoor sterke antennes en gevoeligheid…...