Hoe ik communiceer met overledenen..

Overledenen melden zich vaak bij mij via tintelingen of kippenvel…of als een gevoel wat ineens op komt zetten… Als ik me dan via een foto of een naam op hen afstem..wat ik altijd met mijn ogen dicht doe…is er eerst een stroom van beelden voorbij en bij een specifieke vraag vaak een beeld dat stilstaat..meestal een symbolisch beeld dat ik in zuiverheid en liefde heb te vertalen. Gaat vaak goed in afstemming maar kan ook de mist van onzuiverheid in gaan als mijn ego er tussen zit.. Het blijft opletten geblazen want het is niet zomaar wat dat ik aan het doen ben. Het is interessant hoe ze soms mijn lichaam gebruiken als klankschaal om iets duidelijk te maken… en hoe meer ik in mijn lijf zit en gegrond ben hoe beter dat als contactmogelijkheid dient…en behulpzaam is… Soms hoor ik hun stemmen..hun woorden en zinnen in mijn linker (vrouwelijke) oor…

Gerelateerde berichten