Introductie bij beurs PUUR..

“Weer een mooie introductie voor de beurs van aanstaande zaterdag van Martien van der Hoeven. Een zuiver mens met een hart van goud, dat direct contact kan maken met zielen / overledenen. Hij stelt zichzelf voor :

¨Toen een dierbaar familielid van mij overleed en contact met mij maakte, ging voor mij de deur naar de geestenwereld open.

Ik besefte dat ik mijn zielenpad gevonden had.

Het is mijn verlangen om de ongeziene wereld, de geestenwereld dichterbij de mensen te brengen, zodat hun rouwen en verdriet kan verzachten in het weten dat hun overleden naasten nog steeds bij hen zijn en vaak contact willen met hen ook al dringt dat vaak niet door bij de levenden. Ze steunen en gidsen ons op allerlei liefdevolle manieren.

Ook omdat ze vaak een hogere frequentie en bewustzijn hebben dan in hun fysieke leven met veel meer liefde hebben ze vaak een beter overzicht over en inzicht in hun leven en willen ze daar graag over delen en contact hebben zodat er meer begrip ontstaat bij de levenden en er uiteindelijk zelfs vergeving mogelijk wordt.

Dit grote verlangen ligt aan de basis van mijn werkend leven. Wat ik aanbied op beurzen vind je terug op de verschillende pagina’s van mijn website. Mijn praktijk heet “Buiten de gebaande paden”.

Bij het menu “beurzen” zie je wanneer ik weer op een beurs aanwezig ben voor consulten.

Zie voor contactgegevens mijn website martienvanderhoeven.nl¨

Stemmen van de Ziel 2

Met de vogels mee naar Huis… Een tijd geleden las ik een deel van het boek “Stemmen van de ziel” waarin de schrijver Hans Siepel zijn ervaringen beschrijft met zijn dementerende moeder en haar heengaan. Tijdens het lezen verbond ik…...

Moeder..

Een lieve vriendin vroeg me laatst of ik me nog eens met haar moeder wou verbinden.. Dit had ik eerder gedaan waarbij ik…hoewel er geen naam of een foto van haar was…een indrukwekkend oud gerimpeld gezicht met diepliggende bruine ogen…...

Mijn websitebouwer aan het woord…

Mieke van Zachts die mijn website maakte, deelde het volgende...waar ik erg blij mee ben.. ¨De gedachten en ideeën over het vormgeven van mijn nieuwe project Flourish Online (https://flourishonline.nl) leven al langer... De afgelopen zomer kreeg ik ineens hele heldere…...