Kamer van Koophandel

Vandaag heb ik een afspraak bij de Kamer van Koophandel in Groningen om mijn gestarte praktijk ¨Buiten de gebaande paden” grond onder de voeten te geven. Heerlijk deze stap te zetten, waar het me vroeger nooit echt lukte om dat goed neer te zetten. Sinds ik helder heb wat mijn missie of zielenpad hier is, gaat dat een stuk gemakkelijker en vloeiender ook. Ik heb er zin in.

Een beursdag om nooit te vergeten..

Vanmorgen voor ik naar de beurs van Beurs Puur van Medium Petra Baas in dorpshuis “de Raat” in Beilen vertrok, ging er een zin door mijn hoofd…”dit wordt een dag om nooit te vergeten…”. En zo geschiedde… Naast diverse diepgaande…...

Kerstmarkt 2023 in De Raat.

Wow zo’n fijne dag gehad met mijn collega’s Marjon Wildeboer, Medium Petra Baas en Vera Kaihatu op de kerstmarkt in dorpshuis “De Raat” in Beilen… Fijne gesprekken en readings gehad.. Bijzonder eigenlijk hoe bewustzijnsontwikkeling en mediumschap hand in hand kunnen…...

Zielscontact met een overledene..

Vanmiddag was er een heel fijngevoelige vrouw bij mij voor een sessie. Ik had veel herkenning met haar (zichzelf wegcijferen van kinds af aan en precies weten en voelen wat de ander nodig heeft en daardoor sterke antennes en gevoeligheid…...