Kerstmarkt 2023 in De Raat.

Wow zo’n fijne dag gehad met mijn collega’s Marjon Wildeboer, Medium Petra Baas en Vera Kaihatu op de kerstmarkt in dorpshuis “De Raat” in Beilen… Fijne gesprekken en readings gehad.. Bijzonder eigenlijk hoe bewustzijnsontwikkeling en mediumschap hand in hand kunnen gaan en elkaar kunnen versterken…omdat er door de relatieve rust de mogelijkheid ontstond om readings en tarotleggingen (met gesloten beurs) met elkaar te doen.. Wat een rijkdom! En ook nog na afloop heerlijk gegeten samen..

Een beursdag om nooit te vergeten..

Vanmorgen voor ik naar de beurs van Beurs Puur van Medium Petra Baas in dorpshuis “de Raat” in Beilen vertrok, ging er een zin door mijn hoofd…”dit wordt een dag om nooit te vergeten…”. En zo geschiedde… Naast diverse diepgaande…...

Zielscontact met een overledene..

Vanmiddag was er een heel fijngevoelige vrouw bij mij voor een sessie. Ik had veel herkenning met haar (zichzelf wegcijferen van kinds af aan en precies weten en voelen wat de ander nodig heeft en daardoor sterke antennes en gevoeligheid…...

Beurservaringen…

Ik heb nu een stuk of 5 of 6 beurzen gedaan….en het heeft mij bijzondere en intense ervaringen opgeleverd…Ervaringen die me prikkelden en uitnodigden om nog helderder, zuiverder, lichter en liefdevoller te worden en te zijn… want hoe meer dat…...