Mijn websitebouwer aan het woord…

Mieke van Zachts die mijn website maakte, deelde het volgende…waar ik erg blij mee ben..

¨De gedachten en ideeën over het vormgeven van mijn nieuwe project Flourish Online (https://flourishonline.nl) leven al langer…

De afgelopen zomer kreeg ik ineens hele heldere inzichten over hoe ik verder wilde met mijn bedrijf. Nog authentieker en nog meer vanuit mijn hart dan Miek.Designs. Gericht op ondernemers die ook vanuit hun hart en vanuit bezieling werken. Niet in de laatste plaats omdat ik er van overtuigd ben, dat deze ondernemers een andere marketing benadering nodig hebben. Meer gericht op oprechte verbinding, authenticiteit en empathie. Een benadering waarin ik me als een vis in het water voel en die ik graag met andere wil delen.

Het gaat langzaam dat vormgeven…omdat ik in dit proces echt trouw wil blijven aan mezelf en niet even ‘een nieuw concept uit de grond wil knallen’ …De groei heeft een eigen tempo waar ik gehoor aan moet geven…zoals je een kiemplantje ook niet sneller kan laten groeien door er aan te trekken.

Soms verlies ik mijn geduld, wordt gefrustreerd, verlies mijn connectie met de laag waar het allemaal uit voortkomt. Maar ook dat is allemaal tijdelijk…Als de rust weer terug komt in mezelf, dan komt de connectie, het verlangen en het begrip voor het trage proces ook weer terug.

In die allereerste prille fase, deze zomer, toen het zaadje nog maar net ‘de grond in was gegaan’ kreeg ik een vraag van iemand die helemaal paste in het gedachtegoed van Flourish Online. Martien van der Hoeven vroeg mij of ik zijn website wilde realiseren. En dat heb ik toen met ontzettend veel plezier gedaan…Het wilde allemaal als vanzelf ‘geboren’ worden….

Vandaag bracht ik een kleine verandering aan op zijn website en zag ineens hoe Martien hem verder heeft laten groeien met vele mooie verhalen en foto’s. Het maakte me zo blij om dit te zien. Een bevestiging van de dat de richting die ik op aan het gaan ben, helemaal de juiste is…Een beantwoording aan mijn zielsverlangen.

Als je ook eens een kijkje wil nemen op de website van Martien en de diensten die hij aanbiedt dan kun je deze hier bekijken: https://martienvanderhoeven.nl/¨

Gerelateerde berichten