Onvoorwaardelijke liefde..

Dit is wat ik zo herken bij ervaringen in het contact op zielsnivo…met levenden en met hen die overgegaan zijn…onvoorwaardelijke liefde en licht (bewustzijn zonder oordeel)… Liefde als de enige basis waarop zielscontact mogelijk is…

“Onvoorwaardelijke liefde

Wanneer je iemand ontmoet waar jij op zielsniveau de verbinding mee voelt, brengt dat een groot gevoel van liefde met zich mee. Jouw ziel bestaat alleen maar uit liefde. Onvoorwaardelijke en universele liefde. Dat gevoel van liefde is anders dan de ‘dagelijkse’ liefde die je tot nu toe hebt ervaren. Het voelt grootser en veelomvattender. Je ziet, herkent en erkent elkaar als het grotere geheel dat we allemaal zijn, maar dat we vaak niet meer direct zien door onze grofstoffelijke realiteit heen.

De basis is het vertrouwen in onvoorwaardelijke liefde. Het is voor ons makkelijk om op liefde te vertrouwen wanneer deze liefde steeds bevestigd wordt door een ander. Het is een stuk lastiger om echt te vertrouwen op onvoorwaardelijke, of universele, liefde wanneer deze liefde er in de situatie niet lijkt te zijn. Toch is dat de basis voor jouw groei. Vertrouwen in Liefde en vertrouwen dat jouw leven precies gaat zoals het voor jou het meest effectief is.

Universele liefde is de liefde van waaruit alles in onze werkelijkheid is opgebouwd. Het is de ontroerende schoonheid van het leven, de perfectie van het grote geheel waar alles deel van uitmaakt. Het is een levensvoedende energie, de drijvende kracht achter alle bestaansvormen op aarde en wat zich ontwikkelt.

Onvoorwaardelijke liefde is liefde die geen voorwaarden kent. Het is liefde die gewoonweg is, die niets nodig heeft, maar alles kan zijn. Het is liefde die zich in allerlei vormen kan en wil uiten. Het is de liefde waardoor wij als mensen kunnen groeien en ontwikkelen. Het streven naar verbetering, persoonlijke ontwikkeling, naar groei, het uiteindelijke doel.

Het is de liefde voor onszelf en daarmee ook voor een ander en uiteindelijk ook voor het geheel waar wij deel van uitmaken.

Onvoorwaardelijke liefde is er ook wanneer we niet fysiek bij elkaar zijn. Onvoorwaardelijke liefde is er ook wanneer we elkaars pijn triggeren. Onvoorwaardelijke liefde is er niet alleen in zachtheid en warmte, maar juist ook in scherpe helderheid. Onvoorwaardelijke liefde betekent ook dat we de deuren naar elkaars pijn en angst opendoen wanneer dat betekent dat we kunnen groeien door ons innerlijk schoon te maken. Dat doen zielsrelaties bewust en onbewust voor elkaar.

De relatie is geen ultiem doel

Laat in liefde en vertrouwen datgene en diegene vrij waar je het meest naar verlangt. Focus je op jezelf en je eigen groei. Dan kan datgene en diegene die bij je past in vrijheid en liefde bij je zijn.”

Bron: Manon Buwalda.

Stemmen van de Ziel 2

Met de vogels mee naar Huis… Een tijd geleden las ik een deel van het boek “Stemmen van de ziel” waarin de schrijver Hans Siepel zijn ervaringen beschrijft met zijn dementerende moeder en haar heengaan. Tijdens het lezen verbond ik…...

Moeder..

Een lieve vriendin vroeg me laatst of ik me nog eens met haar moeder wou verbinden.. Dit had ik eerder gedaan waarbij ik…hoewel er geen naam of een foto van haar was…een indrukwekkend oud gerimpeld gezicht met diepliggende bruine ogen…...

Mijn websitebouwer aan het woord…

Mieke van Zachts die mijn website maakte, deelde het volgende...waar ik erg blij mee ben.. ¨De gedachten en ideeën over het vormgeven van mijn nieuwe project Flourish Online (https://flourishonline.nl) leven al langer... De afgelopen zomer kreeg ik ineens hele heldere…...