Praktische informatie algemeen

Contact mogelijkheden Het werkt het beste en het snelst als je mij mailt of een Whatsapp-bericht stuurt. Want telefonisch ben ik meestal niet goed bereikbaar tenzij afgesproken. Consult via video bellen Door te videobellen via Whatsapp is het ook mogelijk (eerst na het maken van een afspraak daartoe) om een reading te doen. Bijvoorbeeld als je ver weg woont of als er…...
Lees verder

Contact mogelijkheden

Het werkt het beste en het snelst als je mij mailt of een Whatsapp-bericht stuurt. Want telefonisch ben ik meestal niet goed bereikbaar tenzij afgesproken.

Consult via video bellen

Door te videobellen via Whatsapp is het ook mogelijk (eerst na het maken van een afspraak daartoe) om een reading te doen. Bijvoorbeeld als je ver weg woont of als er andere redenen zijn om niet fysiek af te spreken.

Dit lukt niet als het gaat om een runenlegging of een zandlezing. Daarvoor is jouw fysieke aanwezigheid gewenst. Contact met overledenen of ook levenden (contact met de ziel van diegene), een fotoreading of contact maken met al dan niet overleden dieren is in overleg mogelijk via videobellen. Dat moet voor jou en mij dan wel goed voelen.

Emoties

Het kan zijn dat er allerlei emoties tijdens de reading loskomen, dat je je geraakt voelt of moet huilen. Dit kan een paar dagen aanhouden. Het is normaal dat dit gebeurd. Vaak leidt het ook tot een groter begrip en inzicht.

Foto’s aanleveren

Een foto van degene waarvan je een reading wilt en de volledige naam kun je me het handigst via Whatsapp sturen. Na afloop van de reading verwijder ik deze van mijn telefoon.

Voorgesprek

In een (meestal telefonisch) voorgesprek waarin ook een afspraak kan worden gemaakt, neem ik de te volgen stappen met jou door. Wat is jouw vraag en wat kan ik jou in antwoord daarop bieden. Betaling van de consultkosten gaat via een Tikkie na afloop of contant.

No cure no pay

Ik werk op “no cure-no pay” – basis. Lukt het mij om de één of andere reden niet contact te krijgen, wordt de consultprijs gehalveerd of hoeft er niets te worden betaald. E.e.a in gezamenlijk overleg. Voor alleen een fotoreading zonder contact met overledenen vraag ik per foto 30 euro. De uitslag kan gemaild worden, op WhatsApp worden gedeeld (een videobelconsult is soms hiervoor heel behulpzaam) of in rechtstreeks contact (op afspraak) worden besproken.

Kosten

De kosten voor een particulier consult van 1 uur bedragen € 50,- (op beurzen lager door de veel kortere tijd die beschikbaar is).Voor een consult van 1,5 uur reken ik 75 euro. Als ik op locatie werk, reken ik reiskosten te weten het aantal kilometers vice versa x 0,21 eurocent. Een fotoreading kost ook 50 euro. Meerdere foto’s zijn mogelijk.