Mijn nieuwe website

Op 17 juli 2023 is mijn nieuwe website fijngevoelig gebouwd door Mieke de Bruijn online gegaan. Ik ben er erg blij mee want zowel qua inhoud, vormgeving en kleuren is het precies dat wat mij blij maakt en wat mijn verlangen om de geestenwereld dichterbij de mensen te brengen diepgaand vervult. Het is een organisch geheel geworden waarin verbinding en leven vanuit het hart waar ons weten zetelt en onze liefde woont… Veel dank voor Mieke waarmee ik heel fijn heb samengewerkt om deze website in het leven te roepen. 

Nagenoeg alle foto’s die erop gebruikt worden, heb ikzelf gemaakt met mijn Iphone.

Het liefst in de natuur en met een mooie lichtval…het is een weerspiegeling van dat en daar waar ik me thuis voel…dichterbij de essentie van alles..dichterbij God..

Gerelateerde berichten