Voorbereiding contact met de ziel van een levende naaste

Algemeen: Het contact van ziel tot ziel vind plaats in de heilige ruimte van Licht en Liefde. Het vraagt grote zorgvuldigheid en afstemming. Voor de sessie stem ik mij al af aan de hand van de verkregen naam en foto. Ik verbind mij allereerst met de persoonlijkheid van degene en krijg allerlei informatie door. Vaak…...
Lees verder

Algemeen:

Het contact van ziel tot ziel vind plaats in de heilige ruimte van Licht en Liefde. Het vraagt grote zorgvuldigheid en afstemming. Voor de sessie stem ik mij al af aan de hand van de verkregen naam en foto.

Ik verbind mij allereerst met de persoonlijkheid van degene en krijg allerlei informatie door. Vaak heeft deze informatie te maken met de beperkingen en de trauma’s die de betreffende persoon heeft in zijn leven. De trilling van de persoonlijkheid is lager dan die van de ziel.

Contact met de ziel en ook de ziel zelf hebben een hogere trilling omdat een ziel meestal een hoger bewustzijn heeft en meer liefde dan het geval is in de persoonlijkheid. Het is ook datgene wat de eeuwige kern is van de betreffende persoon en dat wat overblijft na het overgaan.

Het is bij het contact op zielsniveau en op persoonlijkheidsniveau van belang bij de essentie te blijven en niet naar details te vragen. Details komen vaak uit het denken en representeren vaak de dualiteit. In de heilige ruimte van de ziel (non-dualiteit) zijn essentie en puurheid van belang en via poëzie en symbolen kan contact met de ziel gemakkelijker ontstaan. Contact maken met de ziel van een levende is contact maken met een engel in een stofjas. Dit contact ontstaat alleen maar als de persoonlijkheid van de vrager voor zolang aan de kant is gestapt en werkt alleen maar van ziel tot ziel.

Behulpzaam

Zorg als vrager zo goed als je kunt voor een open mind (zonder gedachten, verwachtingen en oordelen) en een open hart dat warm is en liefdevol zodat de betreffende ziel een zo groot mogelijk palet aan contactmogelijkheden heeft. Met de ziel wordt als het ware in de taal van de ziel gesproken op deze manier.

Behulpzaam bij het krijgen van een goede verbinding kunnen het meenemen van een goede foto van de betreffende persoon zijn maar ook het hardop uitspreken van de voor- en achternaam werkt meestal goed.

Emoties

Het kan zijn dat er allerlei emoties tijdens het contact met de ziel van de levende loskomen, dat je je geraakt voelt of moet huilen. Dit kan een paar dagen aanhouden. Het is normaal dat dit gebeurd.

Foto’s aanleveren

Daags voor de afspraak ontvang ik graag een goede kleurenfoto van de betreffende persoon met vermelding van de volledige voor- en achternaam. De foto en de naam kun je me het handigst via Whatsapp sturen. Na afloop van de sessie verwijder ik deze van mijn telefoon.

Voorgesprek

In een voorgesprek waarin ook een afspraak kan worden gemaakt, neem ik de te volgen stappen met jou door. Wat is jouw vraag en wat kan ik jou in antwoord daarop bieden. Betaling van de consultkosten gaat via een Tikkie na afloop of contant.

No cure no pay

Ik werk op “no cure-no pay” – basis. Lukt het mij om de één of andere reden niet contact te krijgen, wordt de consultprijs gehalveerd of hoeft er niets te worden betaald. E.e.a. in gezamenlijk overleg.

Kosten

De kosten voor een particulier consult van 1 uur bedragen € 50,- Voor een consult van 1,5 uur reken ik 75 euro. (op beurzen lager omdat er veel minder tijd beschikbaar is).

Review en feedback:

Graag nodig ik jou uit een review te schrijven op mijn site bij ¨klantervaringen”. Hier kun je jouw ervaringen kwijt. Dit kan ook anoniem en zonder titel als dat beter voor je voelt. Voor mijn leerproces kan het ook zijn dat ik je, een aantal dagen na de sessie, vraag om feedback. Voel je vooral vrij daar ja of nee tegen te zeggen.