Voorbereiding contact met een overleden naaste

Behulpzaam: Zorg als vrager zo goed als je kunt voor een open mind (zonder gedachten, verwachtingen en oordelen) en een open hart dat warm is en liefdevol zodat de overledene een zo groot mogelijk palet aan contactmogelijkheden heeft.  Sta nergens verbaasd van kijken. Een overleden naaste kan zich o.a. melden door een koude luchtstroom, knipperen…...
Lees verder

Behulpzaam:

Zorg als vrager zo goed als je kunt voor een open mind (zonder gedachten, verwachtingen en oordelen) en een open hart dat warm is en liefdevol zodat de overledene een zo groot mogelijk palet aan contactmogelijkheden heeft. 

Sta nergens verbaasd van kijken. Een overleden naaste kan zich o.a. melden door een koude luchtstroom, knipperen van kaarsen of lichten, iets omgooien bijvoorbeeld een specifieke fotolijst. 

Maar ook een speciaal muziekje of liedje zonder dat de radio aanstaat en wat je dus met innerlijke oren hoort, kan een teken van contact zijn.

Behulpzaam bij het krijgen van een goede verbinding kunnen het meenemen van een goede foto van de overledene zijn maar ook het hardop uitspreken van de voor- en achternaam werkt meestal goed.

Emoties

Het kan zijn dat er allerlei emoties tijdens het contact met de overledene loskomen, dat je je geraakt voelt of moet huilen. Dit kan een paar dagen aanhouden. Het is normaal dat dit gebeurd. Het is niet ongewoon dat er meer inzicht en bewustzijn ontstaat.

Foto’s aanleveren

Daags voor de afspraak ontvang ik graag een goede kleurenfoto van de overledene met vermelding van de volledige voor- en achternaam. De foto en de naam kun je me het handigst via Whatsapp sturen. Na afloop van de sessie verwijder ik deze van mijn telefoon. 

Voorgesprek

In een voorgesprek waarin ook een afspraak kan worden gemaakt, neem ik de te volgen stappen met jou door. Wat is jouw vraag en wat kan ik jou in antwoord daarop bieden. Betaling van de consultkosten gaat via een Tikkie na afloop of contant.

No cure no pay

Ik werk op “no cure-no pay” – basis. Lukt het mij om de één of andere reden niet contact te krijgen, wordt de consultprijs gehalveerd of hoeft er niets te worden betaald. E.e.a in gezamenlijk overleg. 

Kosten

De kosten voor een particulier consult van 1 uur bedragen €50,- Voor een consult van 1,5 uur reken ik 75 euro (op beurzen lager mede ook omdat er minder tijd beschikbaar is).  

Review en feedback:

Graag nodig ik jou uit een review te schrijven op mijn site bij ¨klantervaringen”. Hier kun je jouw ervaringen kwijt. Dit kan ook anoniem en zonder titel als dat beter voor je voelt. Voor mijn leerproces kan het ook zijn dat ik je, een aantal dagen na de sessie, vraag om feedback. Voel je vooral vrij daar ja of nee tegen te zeggen.