Vreugde…komt van diep van binnen..

“Als je zegt dat je er plezier in hebt dit of dat te doen, is dat eigenlijk een misvatting. Zo wek je de indruk dat de vreugde komt uit wat je doet, maar dat is niet het geval. Vreugde komt niet uit wat je doet, het stroomt in wat je doet en daarmee in deze wereld vanuit diep in jezelf. De misvatting dat de vreugde komt uit wat je doet is normaal, maar ook gevaarlijk, want daardoor ontstaat het geloof dat vreugde iets is dat van iets anders kan worden afgeleid, zoals een activiteit of een ding. Je kijkt dan naar de wereld of die je vreugde, geluk brengt. Maar de wereld kan dat niet. Daarom leven zoveel mensen in constante frustratie. De wereld geeft ze niet wat ze denken nodig te hebben.”

Echart Tolle – Een nieuwe aarde.

Gemaakt tijdens een wandeling bij Wedde.

Stemmen van de Ziel 2

Met de vogels mee naar Huis… Een tijd geleden las ik een deel van het boek “Stemmen van de ziel” waarin de schrijver Hans Siepel zijn ervaringen beschrijft met zijn dementerende moeder en haar heengaan. Tijdens het lezen verbond ik…...

Moeder..

Een lieve vriendin vroeg me laatst of ik me nog eens met haar moeder wou verbinden.. Dit had ik eerder gedaan waarbij ik…hoewel er geen naam of een foto van haar was…een indrukwekkend oud gerimpeld gezicht met diepliggende bruine ogen…...

Mijn websitebouwer aan het woord…

Mieke van Zachts die mijn website maakte, deelde het volgende...waar ik erg blij mee ben.. ¨De gedachten en ideeën over het vormgeven van mijn nieuwe project Flourish Online (https://flourishonline.nl) leven al langer... De afgelopen zomer kreeg ik ineens hele heldere…...