WIL JE LIEFDE, GEEF DAN LIEFDE?

¨Een spiritueel advies is: ‘Wil je liefde, geef dan liefde’.

Maar is dat ook zo? Als je liefde geeft, krijg je dan liefde terug?

Als je werkelijk liefde geeft dan is geven geen doel om iets terug te krijgen. Geef je om liefde te ontvangen dan is geven niets anders dan een tactiek om (voor elkaar) te krijgen waar jij op hoopt: Een like-je terug, een aai over je bol, waardering, je geliefd voelen.

De wrange realiteit is bovendien: Hoe meer je geeft in deze wereld, hoe meer je wordt uitgebuit of opgelicht. Er valt wat te halen, dus we halen meer.

Verwacht geen liefde, geen begrip van een ander. Je komt bedrogen uit.

Geef jezelf liefde. Onvoorwaardelijk. Erken jezelf, omarm jezelf, heb begrip, breek los, laat los en maak het onbewuste bewust.

En dan kan zomaar ineens De Liefde je overvallen, alles wegvagen wat jij dacht te zijn. Je ineens overvallen met het verrassende inzicht dat jij die Liefde bent.

Vanaf dat moment uit Liefde zich, zonder iets te hoeven doen. Het is altijd aanwezig. Zonder sentiment, zonder doel, belangeloos en als vanzelf de ziel van de medemens (aan)rakend.”

Bron: Anja Oldegberts.

Stilte..

Vroeger haatte ik het… de stilte…en meer nog het vrijkomen van allerlei onaangename emoties en gedachten… Dan wou ik het wegduwen door de radio continu aan te hebben…om me zo af te leiden van mezelf…en van wat er in mij…...

Ik ben er gewoon nog – 1.

Hiermee start ik een blog over mijn persoonlijke ervaringen in het contact met overledenen. Onderstaande is de eerste korte blog waarmee ik aftrap.. Overledenen melden zich vaak bij mij via tintelingen of kippenvel…of als een gevoel wat ineens op komt…...

Zielscontact met een overledene..

Vanmiddag was er een heel fijngevoelige vrouw bij mij voor een sessie. Ik had veel herkenning met haar (zichzelf wegcijferen van kinds af aan en precies weten en voelen wat de ander nodig heeft en daardoor sterke antennes en gevoeligheid…...