Zielscontact met een overledene..

Vanmiddag was er een heel fijngevoelige vrouw bij mij voor een sessie. Ik had veel herkenning met haar (zichzelf wegcijferen van kinds af aan en precies weten en voelen wat de ander nodig heeft en daardoor sterke antennes en gevoeligheid ) en ook al van tevoren een goed en openhartig contact met haar overleden moeder die in beelden en woorden met mij sprak. Had hiervoor ook ondersteuning gevraagd van “boven”…. En ook gekregen….
Zo was het relatief gemakkelijk voor mij me met haar moeder (en ook anderen die voorbij kwamen) te verbinden en in contact allerlei dingen door te geven en uit te leggen… zo mooi hoe dat in beeld en geluid tot mij komt…
Mede dankzij haar… zich voor mij open stellen en haar contactuele vermogens…Haar ook sterk aangeraden zelf ook mensen te gaan begeleiden om zoveel mogelijk mensen van hun sluier van vergetelheid af te helpen…. Ik wil haar daar zelfs wel bij helpen…aangaande zaken als bijvoorbeeld…hoe ga je naar een beurs…wat heb je nodig….enzovoort…
Voel me helemaal blij zo’n geestverwant een stuk op weg te hebben geholpen…

Een beursdag om nooit te vergeten..

Vanmorgen voor ik naar de beurs van Beurs Puur van Medium Petra Baas in dorpshuis “de Raat” in Beilen vertrok, ging er een zin door mijn hoofd…”dit wordt een dag om nooit te vergeten…”. En zo geschiedde… Naast diverse diepgaande…...

Kerstmarkt 2023 in De Raat.

Wow zo’n fijne dag gehad met mijn collega’s Marjon Wildeboer, Medium Petra Baas en Vera Kaihatu op de kerstmarkt in dorpshuis “De Raat” in Beilen… Fijne gesprekken en readings gehad.. Bijzonder eigenlijk hoe bewustzijnsontwikkeling en mediumschap hand in hand kunnen…...

Beurservaringen…

Ik heb nu een stuk of 5 of 6 beurzen gedaan….en het heeft mij bijzondere en intense ervaringen opgeleverd…Ervaringen die me prikkelden en uitnodigden om nog helderder, zuiverder, lichter en liefdevoller te worden en te zijn… want hoe meer dat…...